صنایع واکیوم پارس

تولید کننده پمپ های واکیوم و بلوئرهای هوا

صنایع واکیوم پارس

تولید کننده پمپ های واکیوم و بلوئرهای هوا

شرکت صنایع واکیوم پارس با بیش از 30 سال سابقه فعالیت، اولین و بزرگترین تولیدکننده انواع پمپهای وکیوم و کمپرسورهای گاز با مکانیسم دورانی رینگ مایع (Rotary Liquid Ring) در ایران می باشد.

این شرکت بزرگترین تولید کننده بلوئرهای هوا و گاز با جابجائی مثبت (Roots type rotary positive displacement) و کمپرسور های اسکرو (Oil-free and oil injected screw compressors) با همکاری تکنولوژیک و نمایندگی کمپانی AERZEN آلمان می باشد.

امروزه شرکت صنایع واکیوم پارس با استفاده از سیستم تحقیق و توسعه فعال و پویا متکی بر نیروی انسانی کار‌آزموده، پشتیبانی مناسب، آموزش، استفاده از سیستم یکپارچه اطلاعاتی، بهره گیری از سیستم مستمر مدیریت کیفیت ISO 9001-2008، حمایت مدیران و درک نیاز مشتریان به تلاش جهت ارائه محصولات با کیفیت عالی، زمان تحویل مناسب و نوآوریهای جدید در توسعه محصولات مرتبط می‌پردازد.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
سه شنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ ب.ظ

پمپ خلا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نمایی از داخل یک پمپ توربو مولکولی خلأ بسیار بالا

پمپ خلأ ابزاریست که با تخلیه مولکول‌های هوا از یک محفظهٔ مشخص آب بندی شده، فشار منفی یا (خلأ نسبی) ایجاد می‌کند. این وسیله نخستین بار در سال ۱۶۵۰ میلادی توسط دانشمند آلمانی اتو وان گریکه و با انجام آزمایش نیمکره ماگدبورگ اختراع شد. از آن پس مدل‌های گوناگونی بر این اساس و برای استفاده‌های مختلف ساخته شده است.

پمپ‌های خلأ، با اتاقک‌ها و روش‌های عملیاتی گوناگون خود می‌توانند طیف گسترده‌ای از سیستم‌های خلأ را به وجود آورند. گاهی اوقات برای انجام کار مشخصی از بیش از یک پمپ استفاده می‌شود و این پمپ‌ها می‌توانند به صورت سری یا موازی در یک برنامهٔ واحد استفاده شوند. با استفاده از یک پمپ جابجایی مثبت که مقداری گاز را از دهانهٔ ورودی به کانال خروجی (اگزوز) منتقل می‌کند می‌توان یک خلاء جزئی، و یا خلاء تقریبی ایجاد کرد. به دلیل محدودیت‌های مکانیکی، این گونه پمپ‌ها تنها می‌توانند خلأ محدودی ایجاد کنند. برای رسیدن به یک خلاء بالاتر، می‌توان از روش‌های دیگر و گاهی هم افزودن پمپ دیگری به صورت سری استفاده کرد.

دستیابی به خلأ بالا کار دشواری است زیرا تمام مواد زمانی که در معرض خلأ قرار گیرند به شکلی واکنش نشان می‌دهند. تبخیر، آزاد شدن گازهای قبلاً جذب شده (جذب سطحی) و دیگر پدیده‌ها خلأ ایجاد شده را پر کرده و از رسیدن به میزان خلأ دل‌خواه جلوگیری می‌کنند. معمولاً تمام سطحی که با خلأ در تماس هستند باید در دمای بالا پخته شده باشند تا از میزان این گازها بکاهند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی